Láttad már, hogyan zajlott egy nőgyógyászati vizsgálat százötven évvel ezelőtt? Az orvos letérdelt a teljes ruházatban (!) előtte álló páciens elé és miközben semleges témákról folytattak beszélgetést (!), kezeivel tapogatta ki a nő problémáit. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy máig sem vagyunk sokkal kevésbé prűdek a szexualitással kapcsolatban - legfeljebb kevesebb a ruha.

nogyogyaszat-regen

Láttad már, hA swinger a felszabadított szexualitásról szól. A swinger a nő egyenjogúságáról szól, annak az elismeréséről, hogy a nőnek is lehetnek - sőt ugyanannyira természetesek a - erotikus vágyálmai. A swinger arról szól, hogy a legtöbb ember számára fojtogató, életminőség-csökkentő a ránk erőszakolt monogámia. Az a társadalom tartja a swingert elítélendőnek, amely százötven évvel ezelőtt még ruhában engedte csak a nőgyógyászt megvizsgálni a nőt. Az a társadalom tartja a swingert szélsőségesnek, amelyben 100 házasságra 56 válás jut - a swingerek között jellemző 10 százalékkal szemben. Az a társadalom tartja erkölcstelennek a swinger életformát, amely a nőket hibáztatja, ha erőszak áldozataivá válnak, amely eltűri a nők üvegplafonját, amely más bőrszínű és vallású emberek fölé helyezi magát és amely olyan elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben, amelyet kevesen bírnak lelki-fizikai egészségkárosodás nélkül.

A swingerek között kevesebb a nemi úton terjedő betegség (!), a swingerek boldogabbak, egészségesebbek és elégedettebbek a kapcsolatukkal, kutatások szerint kevésbé rasszisták és szexisták, és tartós kapcsolataik tartósabbak, mint a "hagyományos", monogám párkapcsolatban élők. A swingerek körében azoknak a nőknek az aránya, akik még nem éltek át orgazmust, kevesebb, mint 10%!

A swinger lehetőséget teremt arra, hogy ne kelljen választanod a tartós, minőségi párkapcsolat és a szexuális kalandozás, a felszabadult nemi élet között.

Sőt! Ha jól csináljátokmég tartósabb és még minőségibb lesz tőle a párkapcsolatotok. Miért? Mert a "jól csinálni" ez esetben a végletekig őszinte és nyílt sisakos kommunikációt, a szükségletek és igények megbeszélését, az egymásra odafigyelés minden eddiginél magasabb szintjét és az erőszakos monogámiából eredő feszültségek eltűnését jelenti. Lehet ezek nélkül sérülésmentesen swingerként élni? Nem. Lehet nem-swingerként élni? Persze. De ha úgy döntötök, belevágtok ezen az oldalon minden segítséget megtaláltok majd a kezdéshez.

Olvass, tájékozódj, tanulj itt az oldalon!! Iratkozz fel a hírlevélre! Lájkold a "nonmono" -oldalt! És készülj fel velünk életed egyik legizgalmasabb utazására!

Want me to write short stories about your recipes?

I would love to. just send me a message.

Subscribe for newsletter

Join Our 203,849 Subscribers

A peep at some distant orb has the power to raise and purify our thoughts like a strain of sacred music, or a noble picture, or a passage from the grander poets. It always does one good.

I only send really good stuff occasionally. Promise.

Something went wrong. Please check your entries and try again.