Csók a swinger klubban – szabad vagy nem szabad?

Maecenas pharetra risus sit amet gravida fermentum. Mauris vitae magna maximus, tempus neque ac, feugiat velit. Etiam a enim nec quam fringilla cursus. In porttitor elit mi, at tempor lorem fringilla vitae. Proin in egestas purus. Cras vestibulum efficitur tempor. Morbi magna nisl, sollicitudin nec quam in, tempor convallis dolor. Nullam eu urna magna. Suspendisse potenti. Fusce et dolor a turpis sollicitudin fermentum quis ac risus. Etiam ultrices mollis faucibus. Sed finibus neque nec eros posuere varius a a ante. Nulla euismod eget eros non posuere. Mauris vitae magna maximus, tempus neque ac, feugiat velit. Etiam a enim nec quam fringilla cursus. In porttitor elit mi, at tempor lorem fringilla vitae.

„De nem engedem, hogy megcsókolj!”
(Pretty Woman 1990)

Kinek ismerős Vivian Ward(Julia Roberts) mondata? Nem csókolózik, mert a csók személyes.

Hogy innen származik vagy nem, az jó kérdés, mégis rengeteg pár gondolkozik úgy, hogy a swinger élményekbe minden belefér, kivéve a csók. Azt megtartják maguknak és párjuknak, mint szerelmük titkos zálogát. Érdekes kérdéskör, és swingeren belül rengeteg vita övezi pro és kontra. Leírok pár érvet, és el tudjátok dönteni, hogy ti hogy látjátok. Ezt úgyis nektek kell közösen eldöntenetek. Hogy én mit gondolok róla az mellékes, ezt egyszer és mindenkorra tanuljátok meg! Ti vagytok a kapcsolat, ti vagytok egy egység, és nektek kell meghatároznotok, hogy mik is a ti swinger szabályaitok. Ne izguljatok, itt nincs helye külső ítélkezésnek, ez csak, és kizárólag rólatok szól.

Pro: Azért mert az túl intim.

Contra: Mármint ha száj szájhoz nem érhet, de mégis minden más szájhoz érhet az nem intimebb dolog?

Pro: Van, aki azt mondja, ezt megtartja a párjának.

Contra: Miért pont ezt? Miért nem mást? Csak kérdeztem… J

Pro: A csókhoz érzelem kell.

Contra: Akinek már a csókhoz is érzelem kell annak a szeretkezéshez -de őszintén…- nem kell?

Pro: Akárhogy is, kell egy határ.

Contra: Miért a legártatlanabb dolog a határ, amikor egy többes szituáció meg simán olyan szinten kialakul, hogy nem látni melyik kéz vagy láb kihez tartozik.

Pro: Szóba kerül a fent megnevezett film idézete.

Contra: A Micsoda nőben Julia Roberts egy prostituáltat alakít, aki nem a saját élvezetéért van a férfiakkal, hanem pénzért. A swinger viszont a kölcsönös az élvezetek megéléséről szól.

Aki a swingerben a csókolózás mellett voksol soha nem fogja megérteni ezeket, vagy a hasonló további érveket. Ők úgy gondolkoznak, hogy a csók is az erotika része, és nem gondolják, hogy intimebb dolog csókolózni, mint szeretkezni valakivel. Úgy gondolják, hogy a testiség a csókkal lesz teljes, és szeretnének kiélvezni minden egyes forró pillanatot, mely a testi gyönyörök megéléséhez számukra szervesen hozzátartozik.

Ugyanakkor nem vagyunk egyformák, és mint swingerek sokkal elfogatóbbak vagyunk a különbözőségekre. Mindenki a saját határai szerint kell megfogalmazza, hogy mi az ami nekik párként kívánatos, avagy nem. Vannak soft swingerek például, akik nem cserélnek párt. Itt kérdés, hogy a „lányos játék”- amikor a hölgyek egymást így vagy úgy kényeztetik – belefér-e, mindenesetre párként – nő és férfi – ők csak egymással foglalkoznak. Tetszik nekik a látvány maguk körül, és nem zavarja, sőt talán még izgatja is őket, hogy ismeretlenek látják a szeretkezésüket. De ennyi. Nem lépnek tovább. Legalábbis egyelőre nem, mert így érzik jónak. Nincs ebben semmi rossz, sőt, talán még vonzó is az a fajta bonthatatlan egység, amit képviselnek. Bár ki tudja. A párcserés szex közbeni cinkos összekacsintásnál talán nem sok tüzesebb pillantás van a világon.

Száz szónak is egy a vége, ti határozzátok meg a játékszabályokat. Senkihez ne akarjatok alkalmazkodni, csak saját magatokhoz. Ha tovább léptek, az egy átgondolt döntés legyen, tiszta fejjel, vállalható másnap, harmadnap is. Csak az számít, hogy ti jól érezzétek magatokat!

Want me to write short stories about your recipes?

I would love to. just send me a message.

Subscribe for newsletter

Join Our 203,849 Subscribers

A peep at some distant orb has the power to raise and purify our thoughts like a strain of sacred music, or a noble picture, or a passage from the grander poets. It always does one good.

I only send really good stuff occasionally. Promise.

Something went wrong. Please check your entries and try again.