És mi lesz, ha valaki megtudja, swinger vagyok?

Nagyon szívesen lemennék egy swinger klubba, de mi van, ha összefutok egy ismerőssel?

„Szerinted ő miért van itt? J Na de tényleg. Ő sem a kávé miatt jött le, ergo nincs joga feletted ítélkezni.”

Ezt felelték Cathynek a könyvemben, ugyanerre a kérdésére. És valóban. Az emberek ugyanazon okkal keresik fel a swinger klubokat. Ha ismerősbe botlasz, hát miért is kéne szégyenkezni? Nézd a jó oldalát, van egy közös titkotok, és meg tudjátok majd egymással beszélni azt, amiről nem sok emberrel mernél diskurzust folytatni.

Szerintem elég sokan megéltük már a rettegett pillanatot. Magyarország nem olyan kicsi, de néha mégis oly’ hihetetlenül kicsi. Az első ilyen találkozó nekem viszonylag hamar elérkezett. Másodszor voltam még csak lent, amikor megláttam őket. Régi ismerősök voltak, úgyhogy meglehetősen sokkolt a tudat, hogy szexi fehérneműmben, félreérthetetlen és igazán nehezen kimagyarázható helyen találnak. Ráadásul ugyanekkor a barátnőm is először volt lent, és sikerült neki elsőre egy volt kollégájával szembetalálnia magát. Csak azt latolgattuk, hogy ki érzi magát kellemetlenebbül. Persze később már csak mosolyogtunk az egészen és magunkon is, hogy így visszagondolva mennyire belefeszültünk abba a pillanatba.

Pedig egyszerű a recept: természetesség. Csak ugyanazokat kell tenned, mint amit másokkal is. Ha jól érzed magad velük, hát beszélgess felszabadultan. Ha többet akarsz, hát tedd meg, hisz ők is „csak” swingerek. Ha nem akarod, bátran mondd, hogy nem, hidd el, hogy nem fognak megsértődni rajta. Nem kell velük lógnod egész éjjel, hiszen ők is vadásznak, mint ahogy te is azt keresed, aki az estéteket felejthetetlenné varázsolja. Ugye, milyen könnyűnek hangzik? Mert pont ennyire könnyű.

Azóta más ismerőssel is volt, hogy sok év után véletlenül ott futottunk össze. Azon már nem stresszeltem. Ez is csak olyan, mint a bárányhimlő. Vagy jön, vagy nem, mindenesetre ha átesel rajta egyszer, onnantól immunis leszel rá. Éppen ezért nem tartom kellemetlennek többé. Kinek és mit mondana? Találkozott veled a klubban? Ó, várjunk csak? Milyen klubban is? És hogyan is látott? Ja, hogy ő is ott volt… Nem valószínű, hogy fennhangon hirdeti majd.

Amúgy is a swinger diszkrét hely. Megbízhatsz másokban, hisz a swinger a kölcsönös élményeken, a tiszteleten alapul. Különben is, mitől tartasz? Itt mindenki tudja és vallja: olyan ez mint Vegas. Ami a klubban történik ott is marad.

„Láttalak a klubban. Ez már önmagában is megérte. Mik is a terveim… Nem is tudom. Igaziból nem voltak. Bár most elgondolkoztam, hogy esetleg lehetnének. Na jó csak vicceltem.

Nincs semmi tervem vele. Egyszerűen csak meglepődtem, hogy ott láttalak. Nem gondoltam, hogy hasonló titkokat őrzünk. Ugyanazért voltam a klubban amiért te. Mégis hogyan mondanám el bárkinek is azt, hogy ott láttalak? Ne izgulj. Viszont tetszik a bátorságod, meg tetszik, hogy te is ilyen belevaló csaj vagy.

Ki tudja. Egyszer találkozhatunk lent. Megtudhatod ki vagyok. Ha alakul alakul, ha nem akkor nem. Nem vagyok egy bosszúálló alkat. A titkod biztonságban van nálam. Soha nem hozlak olyan helyzetbe, hogy eláruljam bárkinek is. Ebben biztos lehetsz.”

Want me to write short stories about your recipes?

I would love to. just send me a message.

Subscribe for newsletter

Join Our 203,849 Subscribers

A peep at some distant orb has the power to raise and purify our thoughts like a strain of sacred music, or a noble picture, or a passage from the grander poets. It always does one good.

I only send really good stuff occasionally. Promise.

Something went wrong. Please check your entries and try again.