Hogy kell viselkedni egy swinger klubban? A legfontosabb szabályok

Mint minden rendezvénynek a swinger eseményeknek is saját protokollja van. A dresscode is mindenhol más, partinként, klubonként, országonként különböző, nem beszélve a különleges helyszínekről, mint mondjuk egy horvátországi swingerstrand. Mert igen, ilyen is van. Érdemes erre vonatkozó információt begyűjteni már jó előre az adott esemélyről.

Vannak viszont olyan általános érvényű szabályok, melyek minden rendezvényre egységesen vonatkoznak.

A swinger klub 1. szabálya: tiszelet és nemi egyenlőség.

Aki neménél fogva felsőbbrendűnek gondolja magát, az nagy ívben kerülje el a swingert! Ez ugyanis a kölcsönösségről és az egyenlőségről szól. Adok-kapok, ami azt jelenti bizony, hogy a hölgyek sem kétperces légyottra vágynak. Ha csak önző érdekek vezérelnek, keress egy fizetős partnert, mindenki jobban jár!

A swinger klub 2. szabálya: diszkréció.

Bár vannak olyan privát partik, ahol mindenki egyértelmű beleegyezésével készülhetnek esetleg felvételek, alapvetően a klubok teljes diszkréció mellett üzemelnek. Bárminemű kép és hangrögzítésre alkalmas eszközt az öltözőszekrényben kell hagyni. Lehetséges, hogy még új a babysitter, és nem bízol meg benne, de ez nem ok arra, hogy a telefonod magadnál tartsd- viszont senki sem gátol meg benne, hogy az öltözőben annyiszor nézz rá a virtuális köldökzsinórra, ahányszor csak szeretnél. Ha ismerőssel találkozol joggal várhatod el tőle a diszkréciót. Ugyanakkor láttam már kellemetlen pillanatot amiatt, ha valaki a párja nélkül érkezett, és ott esetleg véletlenül összefutott vele, vagy a párja barátnőjével találkozott és visszakerült az otthonmaradt félhez. Ne feledjétek, a swinger kapcsolat alapja az őszinteség! Ha a párod tudta nélkül mész le az nem swinger – csak a megcsalás egy formája.

A swinger klub 3. szabálya: a nem az nem.

Nem lehet, vagy talán. Aki swinger klubba megy, annak ezt el kell tudnia fogadni és elegánsan viselni az elutasítást is. Megszokott magyar mentalitás, hogy a nő, aki velem nem szeretkezik, de mással igen, az egy ribanc. Itt ilyen gondolkodás nem elfogadott. Mindenki szabad akaratából dönt, hogy akar-e annak a játéknak a részese lenni, amibe éppen invitálják. Az alapfeltétel, hogy a válasz egyértelmű és határozott legyen. Nem kell indokolni, elég egy igen, vagy egy nem. Ugyanakkor feltétel, hogy az igenek száma megegyezzen az adott szituációban résztvevők számával.

A swinger klub 4. szabálya: higiénia.

Aki swinger életet él, annak még fontosabb kell legyen, hogy egészségileg is megfelelően foglalkozzon önmagával. Betegen nem megyünk klubba. Ez alapvetően elvárt viselkedés. Továbbá legalább évente ajánlott egy teljes nemi betegségeket ellenőrző szűrést elvégeztetni, valamint ha bármi szokatlant érzünk magunkon akkor az orvoshoz elmenni, és felhíni a figyelmét az életmódunkra még a vizsgálatok kiírása előtt. A klubban az óvszer kötelezően ajánlott és korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll, mindenki lepedőt terít maguk alá, és minden alkalommal használja a zuhanyzót, akár egy este folyamán többször is. Ja, és senki ne felejtse el az igénybe vett helységet az eredeti állapotára visszaállítani távozásakor!

„A legfontosabb szabály hogy mindent szabad, de semmi sem kötelező.  Ha bárki közeledni szeretne feléd jelezni fogja neked. Lehet, hogy leül melléd egy italra, vagy ha fent vagy esetleg be akar majd szállni. De természetesen te is odamehetsz bárkihez. Nagyon fontos, hogy határozott, de nem bántó egyértelmű formában add tudtára kívánatos-e a közeledése. Ha nem, akkor a „köszönöm nem” is elegendő. Nem kell megbántani, vagy külön tudtára adni az okot. Ami viszont tényleg nagyon fontos, hogy mindig legyél egyértelmű. Aki ide jár ismeri az itteni etikettet. Nem fognak zaklatni, mert itt mindenki tudja, hogy a „nem” nemet jelent.”

– Egy swinger nő naplója

Want me to write short stories about your recipes?

I would love to. just send me a message.

Subscribe for newsletter

Join Our 203,849 Subscribers

A peep at some distant orb has the power to raise and purify our thoughts like a strain of sacred music, or a noble picture, or a passage from the grander poets. It always does one good.

I only send really good stuff occasionally. Promise.

Something went wrong. Please check your entries and try again.